Äckel natur.

Jaha nu har naturkunskap. Ska ha det hela dagen idag 6 timmar!! Men jag åker hem vid 12. Vi har ju inte världens roligaste lärare heller. Jävla barbro..Aja Idag ska jag och andreas hjälpa tilllite på hundklubben för det ska vara utställning imorgon, elelr ah nån hundgrej i alla fall. Och där ska vi också hjälpa till. Aja hoppas på fint väder så mankan sola lite under tiden. Men nu ska jag kolla runt och hata barbro lite.

Onsdag.

Jaha idag hade jag en lektion i skolan, sög riktigt hårt. Glömde min internetsladd hemma så ja hade inte så mycket att göra. Kom nyss in, har legat ute och solat i nån timme nu i bikiiiini ! Tänka sig vilket väder vi har. första gången jag låg ute i bikini i år. Sjukt gött! Aja just nu sitter jag och väntar på andreas. Han slutar sent idag, sen kanske vi skulle grilla när han kommer hem. Han sa i alla fall något om det innan. Aja nu orkar jag inte skriva mer.

Jobbigt värre...

.. så sitter jag i skoolan fast vi inte ens har någon lektion idag. Jävligt kul att någon ynka liten människa kan höra av sig och säga att jaginte behöver komma till skolan och sitta och vänta i 4 timmar på att bara få åka hem igen. Sjukt jävla jobbigt. Aja ska ju åka hem tidigt idag som ni kanske förstår. Annars vet jag inte vad som händer idag kanske lägger mig och solar om solen har lust och titta fram i smålandsstenar. Sen när andreas kommer hem så ska jag slinga håret. Men nu ska jag kolla på desperate housewives. skriver mer sen.

Sol,sol,sol och mera sol.

Fy fan vad jag älskar solen! helt underbart väder har det varit idag. Aja idag missade jag skolan min skit lillebror har stängt av skit ljudet på alarmet så jag vaknade inte. Men men va i halmstad i alla fall men helena och andreas, köpte lite klder till andreas och sen storhanlade mat. Efter det kom vi hem och lagade mat sen åkte jag och andreas ner och solade. Ja vi fuskade lite och la oss i solariet men det har inte blivit så mycket solning ute tyvärr och man vill ju inte vara kritvit. Aja Imon ska jag nog slinga mott hår så det blir lite ljusare sen ska jag försöka slinga det en eller två ggr till denna månad.  Juste ja jag och andreas har köpt saker nu så vi kan börja rulla egna cigg, så om vi känar på det annars får det la bli att fortsätta köpa vanliga. Aja men nu ska jag dra ner och röka och dricka mig en cola. Hej så länge.



Kankse inte syns så bra på bilden men lite färg blev det i alla fall. :)

besök hos mor.

just nu sitter jag hemma hos min mor. Ska snart sola och färga håret. aja igår var jag och andreas i ullared, köpte inte alls mycket men blev i alla fall ett par nya skor. riktigt fina tycker jag. På. kvällen grillade vi hemma hos andreas sen blev det film. riktigt skön lördag. Idag har jag åftt ett par nya skor av mamma sen var jag oc köpte två par till. Man kan inte annat än att älska skor. Men skriver på mobilen och jag orkar inte skriva mer nu så ha det bra så länge.

Oså va det fredag igen.

Och fy fan va skönt det är. Solen skiner och fåglarna kvttrar och det är helg!! Kan det bli bättre?
Aja vet att jag inte skrev igår men va ju iväg med skolan hela jävla dagen. Förövrigt så sög det, hatar skogan och hatar utedass ännu mer. Aja i alla fall, när pappa kom och hämtade mig i halmstad så skulle ida åka med hem till torup så pappa körde dit sen fick jag köra därifrån och hem, det va skit kul!! Vad jag längtar tills jag får ta körkort nu alltså. Aja idag fyller min storebror linus år så ska till farmor lite senare idag och käka. Fy fasen va tråkigt.. Aja skriver kanske mer senare.

städa städa städa..

Ohja, håller på att städa hos pappa nu, har städat en timme redan, jisses du. Aja efter det så ska jag åka hem till andreas sen tror jag pappa kommer förbi och hämtar mig där ikväll och så ska jag övningköra lite om det nu blir så. Aja imorgon så blir det lång dag i skolan elelr ah skolan och skolan vi ska ut till en stuga i skogen och filma hela dan från 08.15 till 20.00 usch, typ 12 timmar. Så imon blir det inte mycket annat än det. Men nu ska jag städa klart och sen ska jag dra ut i det fina vädret till min älskade! wihoooo Sommarväder!




Jag vet att det är U i summer men nu skrev jag sommer och jag vill ha det så, FAKTISKT!

brrrr..

Japp så lät det i käften på pig idag på morgonen. Va hos tandläkarn och borrade. Inte alls skönt, hade ju bedövning med så kunde inte snacka riktigt på tre fyra timmer sen. Ah och eftersom jag va hos tandläkaren så miossade jag ju första lektionen. Så kom till skolan vid 12 och då hade vi gympa där vi hade ridning. Ååh har inte ridit på flera år det var faktiskt riktigt kul. Aja efter så käkade jag på mc dokan, sen möta andreas och ta tåget hem. Väl hemma skulle andreas äta pch jag fick skatt anfall och skrattade åt honom jätte länge. Då blev andreas lite sur på mig, höhö. Aja nu har vi precis kollat på ett avsnitt av weeds och ja snart ska vi la kolla på ett till eller gå ner till macken eller något liknande. Men nu ska jag kolla runt lite.

rumel och rabalder.

haha, minns ni dom ? Att dom gillade ostbågar alltså. Aja skit i det, Idag åkte jag sent till skolan inte så bra, men andreas glömde väcka mig. Vi hade någon slags förläsning idag. En musik producent kom och visade massa saker och så fick vi spela in en egen låt, alla vi i klassen och it-klassen. Den blev la ingen direkt hit men rätt kul och lyssna på, en stund i alla fall. Nu ligger jag i andreas säng och har precis dushat och nu har andreas hoppat in i dushen så väntar på att han ska bli klar sen får vi se vad dagen kommer med. Funderar på att tvinga emd honom ut och gå lite. Det är ju sommar på väg nu och jag är så förbaskat glad över detta. Härligt med sol och värme. Just det, i helgen så ska pappa lägga i båten så får se om det blir en sväng till varberg och sova där en natt kanske. Annars får det vänta tills någon helg när det är lite varmare. Aja nu ska jag göra lite annat innan andreas kommer ut från duschen.

Myslördag.

Jaha, nu sitter jag här hemma med nettan och dricker vin. Haha, känner mig som en 40 årig singel mamma som sitter och dricker vin och snackar skit. Men men , har varit på cirkus med andreas, sofie och Linnea idag, det var faktiskt riktigt kul. Usch usch jag är så trött och igentligen vill jag bara gå och lägga mig. Men får va lite social med nettan nu. Ha en bra kväll alla.

Grill.

Jaha, kom hem från mamma för ett tag sen. Har varit där och grillat, riktigt gott. Andreas drog innan vi började ta för att spela brännboll. Tnkte med dra dit eftermen njaa, brännboll är inte mig grej. Så åkte hem till min far. Imon ska jag och andreas på cirkus med några av sykonen våra, sen får vi la se vad som händer. Förövrigt så är mellanslagsknappen helt jävla efterbliven den vill ibland och ibland villdeninte. Och jag orkar inte gå bak hela tiden och sätta dit mellanslag men det går la läsa i alla fall. Aja men nu ska jag kolla på greys anathomy eller hur det stavas och fälla några tårar och tycka jätte syng och mig för att jag har så förbannat tråkigt. Aja skriver mer imon.

sovdags.

Har inte haft min data med mig till skolan idag så jag har inte hunnitskrivaeftersom jag intevarit hemma efter skolan förens nu. Och jag fick en trevlig överaskning, veckorevyns favorit kort. Mhmm, härligtman får massa olika rabbater i olika affärer och man kan vara med i massa tävlingar. Riktigt kul kommer jag ha med detta kort. Aja nu skajag kolla på weedssenska jagochminälskade sova! Godnatt.

Hos mamma.

Just nu sitter jag hos mamma, ska snart ner till bussen och åka hem till andreas. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag. Kanske grilla, andreas var sugen på det i alla fall, men det gjorde vi igår så får la se hur det blir med den saken. Aja, har inte direkt något att skriva nu så ha det bra så länge.

P.s JAG ÄLSKAR VERKLIGEN MIN ANDREAS !

Skola igen.

Jaha nu var det dags för skolan igen. Inte alls sugen på det alltså. Aja men nu ska jag fylla i en enkät eller var det heter sen ska jag käka frukost. Skriver mer sen!

Rövdag.

Ville bara säga att jag verkligen ska bli nykterist.. Skämde ut mig totalt igår, förlåt alla. Och förlåt älskling, det ska aldrig hända igen för jag tänker aldrig dricka så igen.

fy fan.

Usch fy för i helvete vad jag mår dåligt.. Inget snack om saken, det är inte värt det från och med nu är jag ta mig fan nykterist.

tråkigt.

Just nu sitter jag hemma, har varit hos mamma lite och käkat och sånt eftersom min lillebror pontus har fyllt år. Men nu har jag inget alls och göra. Har så jvla tråkigt och andreas ska iväg och dricka och jag ska sitta hemma och ruttna, kul.. Jag är inte alls på bra humör heller. Det suger ju bara ännu mer. Jag ville va hemma och mysa med andreas idag men det ville tydligen inte han. Så jaha.. Synd för mig. Just det igår festade jag ju, inte direkt någon höjdar kväll men det dög la. Aja nu ska jag fortsätta sura och bara va förbannad på allt och alla.. Ha en bra kväll för det kommer fan inte jag ha.

Fiesta.

Ikväll blir det nog lite fest av, härligt. Va faktiskt ett tag sen nu. Har varit i gislaved idag med andreas och hans mamma, älsklingen skulle köpa nya skor. Givetvis blev det dom jag tyckte, tihi. Jättefina var dom. Aja just nu sitter jag i soffan och väntar på att nettan ska komma. Har suttit ute lite med, Riktigt skönt när solen är framme men dom dumma molnen är i vägen lite för mycket idag tycker jag. Men nu ska jag titta lite på gilmore girls sen ska jag ringa nettan och be henne skynda på annars ska jag gå upp dit och ge henne en spark i baken. Skriver kanske mer sen.

Torsdag

Jag är jätte trött! vaknade för typ en timme sen. Just nu ligger jag bara i andreas säng och glor ska snart gå ut lite i det fina vädret :) Aja annars idag ska jag ta dom kortet som ajg tjatat om i typ 3-4 dagar nu. Sen får jag la se vad jag hittar på. Men nu ska jag gå ut! hörs sen.

köpen igår.

Här är väskan jag köpte till mig och tröjar till andreas. Lite suddigt men det syns lite i alla fall. Väskan är underbar!


onsdag.

 Idag var jag med mamma i värnamo och jag köpte en väska till mig och en t-shirt till andreas. Blev inget mer, dåligt med pengar. Tänkte köpa ett nitskärp man ska ha i midjan men det blev inte av för det glömde jag. Aja annars idag har jag inte gjort något alls. Men nu ska jag och andreas kolla på film. Kanske skriver mer sen.

Jobb.

Som sagt så skulle jag jobba idag. Men n så länge har det inte gått. Kommer in på sidan nu men att komma in så man kan ändra hemsidan kommer jag dessvärre inte in. Aja när pappa kommer hem ska jag i alla fall åka iväg med han och ta bilder på lite jobb han har gjort och lägga in på gnosjö regionen. Inte alls kul och sitta hemam och göra ingenting bara för att dom idioterna som gjort pappas hemsida inte gjort så man kan ändra den själv. Ritkigt dåligt tycker jag. Bara för att dom ska käna pengar, pappa fick betala 9000 för något som jag kan göra gratis. Fast jag komemr ju få pengar för det men inte lika mycket. Aja nu ska jag kolla på tv och fortsätta sura.

tisdag.

Just nu ligger jag i andreas säng och väntar på att han ska komma hem från lunchen. Senska jag hem och jobba lite med datorn åt pappa. Hoppas bara på att det funkar idag. Aja tur att det inte ärlika fint väder idag i alla fall, får då hade det varit riktigt surt att sitta inne vid datan. Aja men nu ska jag ut och röka. Skriver mer sen.

Måndag.

Härligt härligt, det är riktigt fint väder ute! Och jag ska snart dra iväg och klippa mig. Sen ska jag nog till mamma lite och leka med linnea. Sen hem och jobba.. Inte alls lika kul. Ska dryga ut det riktigt mycket hos mamma. Aja nu ska jag dra mig ut i fina vädret och röka. Hörs sen!

Söndag.

Jaha, idag var det ingen sol, inte speciellt mycket i alla fall, och så blåste det så det va kallt ute. Inte alls kul. Blev lite besviken faktiskt. Aja igår i alla fall så var jag med nettan och vi var uppe hos hennes pappa och drack och tjatade hela kvällen. Riktigt mysigt faktiskt. Var hemma vid 2 tiden. Och sen kom älsklingen som var lite full. Men vi gick i alla fall och la oss efter ett tag. Och idag har jag verkligen inte gjort något alls. Men kollade på wipeout innan i alla fall, riktigt roligt är det ju! Men i alla fall nu ska jag och andreas kolla på film. Och imon ska jag klippa mig! efter längtat!

SOOL!

solen skiner för fullt och jag är så sjukt jävla glad! det är verkligen underbart! har varit med andreas hos hans farbror och hans fru i hylte. Kom precis hem därifrån, Suttit ute där vid hela dagen och innan det var vi hos mamma och då tog vi lilla linnea och gick ner till kindbloms och satte oss i trianglen och käkade glass. Ja jusst nu känns allt underbart.

Lördag

Nu har jag precis vaknat och varit ute och rökt. Inte lika fint väder idag. Fortfarande varmt men väldigt dimmigt. Får la hoppas att det klarnar upp lite senare på dagen. Aja annars idag vet jag inte vad jag ska göra. Får helt enkelt se vad dagen har att komma med. Skriver mer sen!

choklad.

just nu ligger jag i andreas säng med anisiktmask av choklad. Stinker choklad i hela rummet. Jag som knappt tycket det är gott. usch, aldrig mer en sån här. Aja snart ska jag duscha sen blir det  mysa av vill jag lova. men nu ska jag kolla runt lite innan jag hoppar in i duschen.

Fredag+Lov

Fy fan va härligt så har vi lov i en vecka nu! Aja igår så var jag ute och gick med nettan sen åkte jag hem till andreas och sov. Så blev inget mer skrivande. Idag har jag varit i skolan och sen hem till mamma och vara barnvakt åt linnea. Och nu sitter jag här. Ska snart åka hem till andreas tror jag. Och ikväll ska vi bara ta det lugnt. Har förövrigt varit ute väldigt länge med linea idag hur skönt som helst!! Riktigt fint väder, hoppas att det hållet i sig över lovet med. Aja nu ska jag leka lite med linnea innan jag ska åka.

torsdag

Jaha, nu sitter jag i skolan. Inte alls kul när det är så förbaskat fint väder ute. Känns riktigt ledsamt faktiskt. Aja har bara imon med sen är det påskloov, YES! Hoppas på att det är lika fint väder hela lovet, då ska det solas lite. Fast bara ansiktet fortfarande för kallt att ta på sin bikinin. Hoppas på att det kommer snart. Men aja, igår så va jag lite med nettan, vi var uppe hos hennes pappa och så var vi uppe hos milla och robbin lite och grillade och sånt. Sen drog jag hem till andreas och vi tittade på film, låt den rätte komma in. Inte så bra som jag trodde men ändå helt okej. Idag så kanske jag ska gå ut och gå med nettan, troligen blir det så om hon fortfarande vill då förstås. Men vem vill inte vara ute i detta vädret. Aja men nu ska vi snart börja skriva manuset till våran film. Men skriver mer sen.

Onsdag.

Idag blev det ingen skola för min del. Vi skulle haft en lektion men det var naturkunskap och vi skulle vara klara med en kosmologi uppsats som jag fick reda på i fredags. Så jag har inte ens börjat med det. Vet inte ens vad jag ska skriva om. Så jag sket helt enkelt i det. Men jag är sjukt glad över det, för när jag gick ut innan så var det sjukt fint väder! Att jag blev glad. Aja men nu ska jag mysa lite med min älskling. Och nästa vecka är det påsklov!

RSS 2.0