några snygga MÅSTEN till sommaren.



Usch, det nästan vattnas i munnen på mig när jag ser detta! Så ruskigt jävla snyggt!! Fast inte ihopsättningen så klart, men jag orkade inte lägga ner tid på bakgrunder och skit. Kläderna är i alla fall grymt jävla snygga! Allt är från bik bok förutom skorna. Sandelrna är från h&m och klackarna från urban outfitters. Måste säga det igen, SNYGGT!

hemmakväll.

jsut nu är jag hemma kom hem för 40 min sen. har precis tagit av mig min ansiksmask. och nu ligger jag i sängen och ska snart titta på film. Blir en ensam hemmakväll för mig idag. Älsklingen ska iväg och spela fotboll. Usch va tråkigt, tycker inte om och vara helt ensam. Aja han kommer hem sen i alla fall. men nu ska jag kolla runt lite innan jag börjar titta på filmen. Designen ska fixas så fort jag har tid och ork.

Engelska.

Sitter i skolan nu och ska snart ha engelska. Är sjukt hungrig, så bara längtar tills klockan ska bli 9 så jag kan gå och köpa frukost. Har fortfarande inte fixat designen på bloggen men ska snart göra det. Fårse om jag hinner med lite nu på engelskan fast det tror jag knappt ligger hyffsat mycket efter. Aja nu ska jag se vad jag hinner med innan vi börjar.

Nu blev det kvällen.

Ohja, nu är det måndag kväll men känns mer som sändag eftersom vi va lediga idag. Riktigt skönt har det varit. Kom hem för et tlitet tag sen. Var ju i värnamo innan och käkade och ännu en gång blev det alla tre ställerna, burger king, max och mc donalds. Fast jag åt bara på burgerking och tog en glass på donkan. Blev för övrigt padde istället för martin som följde med. Härligt med en tjej istället för tre killar. Aja men nu måste jag sluta skriva ska snart dra hem till mig och kolla på ballar av stål. Men först ska jag vänta på att andreas ska komma ur duschen, Måste ta mig en rejäl titt på min sexbomb till pojkvän. moaha!

design.

Just det. har inte hunnit göra om designen ännu heller som ni ser. Och kan inte göra det nu heller efterson jag sitter vid andreas data. Så det får bli lite senare. eller imon eller något.

Studiedag.

Dåligt uppdatareat jag vet, skrev inte på hela dagen igår. Men jag låg hemma och va bakis större delaen av dagen. Sen vid 4 tiden så åkte jag och andreas in till smålandsstenar. Skulle äta pizza och hälsa på hemma hos mamma. Hon fyllde ju år i torsdags, vilket jag glömt helt och hållet. Aja köpte i alla fall två choklad kartonger och ett kort till henne. Vid 6 åkte andreas iväg och spelade fotboll medans jag var kvar hos mamma ovh väntade på att dom skulle komma hem. Vid 8 kom dom och lilla linnea med. Hon är ju så ruskigt söt! Aja vid 10 kom andreas och hämtade mig och vi åkte hem till honom. Och nu sitter jag här. Senare idag ska jag maritn andreas och agge åka till burger king, mmm! Just det ja, i lördags va vi ju på födelsedagsfest hos daniel. Va la rätt okej. Men va där redan vid 4 och började festa så blev att vi kom hem riktigt tidigt, redan vid 10 var vi hemma. Men det va skönt det med. Aja nu orkar jag inte skriva mer så skriver mer sen.

Störd.

Nu är det så att min data inte vill något som jag vill så därför skiter jag i att göra bloggen just nu så det får helt enkelt se ut så här ett litet tag.

Nytt.

Nu ska jag göra helt ny design på bloggen så kanske kommer se lite dumt ut ett tag.

Godmorgon solstrålar.

Idag är det lördag och jag är faktiskt på riktigt bra humör! Ikvällblir det födesledagsfest, härligt! Vädret är la sådär, solstrålarna sticker fram lite i alla fall. Men det regnar lite med. Men vad gör det, vi bor i sverige så det är bara och tanka och ta emot. Men nu sk ajag kolla runt lite sen ska jag troligen äta frukost och fortsätta njuta av livet! Skriver nog mer sen. Hej så länge!

Filmmys.

Har precis kollar på film; på andra sidan häcken, sett den innan fast jag älskar den. Men älsklingen var la inte direkt lika exalterad över det filmvalet. Men nu ska vi kolla på en film båda vill se. Men just nu är han nere på macken och köper cigg och förhoppningsvis cola. Låter som han kom nu så måste springa ner och möta honom. Ta några bloss med innan det blir film nummer två denna fredagskväll. Hej så länge!

Manus.

Har precis skrivit manus och nu ska vi titta på herkules! höhö.. Skriver mer sen.

Fredag.

Fy fan va härligt! idag är det fredag och det betyder helg. Sen är vi även lediga på måndag så det blir lite lång helg. Riktigt skönt. Aja igår hämtade daniel min och andreas i halmstad. Sen åkte vi hem till daniel och va där tills han skulle iväg till jobbet. Sen va vi bara hemma och myste. Idag ska vi nog med bara ta det lungt. Men imon ska vi festa :) Blir nog kul. Känner inte så många som ska dit. Men med lite alkohol i kroppen går det nog bra. Men nu ska vi ha matte och jag ska faktiskt försöka jobba lite idag. Fast det blir nog efter frukosten. Men nu ska jag kolla runt lite. Skriver mer sen.

torsdag.

Jaha idag skulle vi gjort klrrt vårat arbete, men vi fick fan inte ihop bildspelet. Jävla skit. Så fick visa upp ett halvklart arbete. Inte så kul, men vi fick till nästa vecka på oss att sätta ihop det för sen ska vi lämna in det till benne. Snart ska vi fortsätta på vårat manus. Är lite smått irreterad på en del, nämner inga namn. Men jag tycker att om man inte har något bättre att komma med så är det inte rätt att klaga. Aja men nu ska jag titta runt lite inna vi börjar igen.

21.53

Är sjukt trött, väntar på älsklingen som är och köper cigg och tar ut pengar. Sen ska det sovas uta bara helvete. Gó natt!

15.07

så nu har jag precis sköljt ur färgen hur håret. Och vi är typ klara med arbetet med. Ska bara sätta ihop allting men det gör vi imon i skolan. Nu ska jag bara vänta på att åget ska komma sen ska jag åka hem och t det lugnt. men nu ska jag umgås med ida ett tag till.

10.57

En kvart kvar tills vi slutar. Sen bär det av till torup till ida. Fick reda på att vi inte har något naturkunspak imon, YES! fan va härligt. Ska ha en föreläsning istället, det va någon känd filmprududent som skulle komam och snacka med oss. Bättre det än natur i alla fall. Usch vill bara ¨åka hem till andreas och krama sönder honom! Aja nu ska jag kolla runt lite innan vi slutar.

back to school.

jaha nu sitter jag i skolan igen då. Mår fortfarande inte bra, men va tvungen att åka till skolan idag. Måste hem till ida efter skolan och göra klart foto uppgiften idag. Och så ska hon färga håret på mig troligen om vi hinner. Men det tror jag vi gör. Sen ska jag hem till älsklingen. Han är inte i skolan idag, skulle på förhör :( får man la hoppas det går bra för han. Eller lycka till eller va man säger om sånt. Jag har faktiskt inte en susning. Aja men  nu börjar våran lektion. Skriver nog mer efter frukosten!

Ansiktsmask.

Här ligger jag i sängen med anisktmask och är snygg som få. Kom hem för en liten stund sen, sovit hos älsklingen idag. Mår fortfarande inte helt bra. Men imon ska jag troligen till skolan. Måste typ det. känns som jag missat hut mycket som helst nu. Tråkigt och vara sjuk, bara ligga  hemma och vänta på att andreas ska komma hem frånskolan. Han kommer inte hem förens halv 6 idag. bööh tråkigt. Aja mennu ska jag koll apå lite film och koppla av.

Earth hour

Måste bara säga att arlas kampanj för earth hour med dom svarta mjölkpaken är ju riktigt snyggt! borde ha kvar dom svarta tycker jag. Glöm inte släcka lamporna mellan 20:30 och 21:30 lördag den 28 mars.


Promenad

Det är ju så sjukt fint väder ute så jag tänka ta mig en promenad, blev dock inte så lång. Mår inte alls bra idag, och min häl jävlas fortfarande med mig. Den har varit så här i över en vecka nu. Och jag börjar bli riktigt trött pådet. Aja gick en liten runda i alla fall. Vet inte om jag ska till skolan imon heller faktiskt. Får se. Pappa kom hem på lunchen innan med en piggelin till mig, Jag älskar piggelin! Tack lille pappsen. aja, ska snart gå ner och ta mig ett glas oboy, det är ritkigt gott det med.



Promenad kläderna för dagen. Ni får ursäkta min frilla men är man sjuk så orkar man bara inte.

Sjukling..

Här ligger jag i sängen, sjuk som bara den. Jämta mig liggen en massa näsdroppar, Ipren halstabletter och andra grejer. Uch hatar vara sjuk. Det är verkligen grymt jobbigt. Sen är det ju så fint väder idag med. Solen är framme fast det blåser lite kallt men det gör ju inte så mycket. Aja idag ska jag bara ligga hemma och glo på massa desperate housewivies och samantha who. Någon film blir det säkert med. Aja nu ska jag springa ner oh hämta något att äta. Ha det bra!

Söndag.

Ledsen för dålig uppdatering ogår och idag. Men hade fullt upp igår, var borta hela dagen och sen när jag väl kom hem var jag sjuk och så orkade jag verkligen inte gå hem och hämta min data. Var bara hemma hos min älskling igår och myste. Somnde väldigt tidigt med. Sen idag har jag och andreas varit och ätit pizza och så hälsade vi på hos mamma lite. Och nu Ska han snart spela fotboll så han har åkt iväg och jah har åkt hem till pappa. Så nu ska jag bara ta det lugnt och ligga framför datan hela kvällen. Mår inte alls bra idag. Är ruskigt förkyld. Får se om det går över tills imon, annars blir det till att vara hemma från skolan. Just det i fredags köpte jag lite nya kläder med jeans och en tshirt. Igår i ullared köpte jag massa armband, halsband, örhängen, skärp, härfärg, ansiktmask, penslar till ögonskugga Och massa anant smått. Me nnu ska jag lägga mig ner och kolla på desperate housewives och lite annat. Ha det bra så länge!




Ullared.

Mamma ringde precis och väckte mig, hon ville att jag skulle följa med till ullared. Så ja, nu ska jag göra min iordning sen bär det av. Har inte varit där på flera år. Så kan nog bli kul faktiskt. Aja. Men nu måste jag skynda mig mamma kommer om en halvtimme. Ha det bra.

Besök hos mami.

Just nu sitter jag hos mamma, med min söta lillasyster linnea jämte mig. Har varit här en liten stund nu och ska snart åka hem till pappa. Ska upp lite till milla och robbin snart med och ha lite spelkväll :) Men nu måste jag dra mig och sätta på mig lite fräschare kläder. Sen drar jag. Så ha en bra fredagskväll :)

09.42

Har precis ätit frukost, och nu fuderar jag på att göre om min design lite. Är inte sugen på matte så försöker komma på andra saker att göra. Aja snart får vi la se resultatet.

matematik.

Jaha nu ska vi ha matte, inte alls kul. Är jätte hungrig med så kommer la bara sitta och glo det mesta till frukosten. Idag vet jag itne riktigt vad jag ska göra. Troligen sitta hemma och dryga. Åh! juste om mamma hinner sätta in pengar idag innan jag ska åka hem så blir det lite nya kläder , Det gör genast dagen lite bätte. Kläder är ju det roligaste som finns. Jag älskar kläder!  Och det är ju så grymt fint väde rnu med har varit det i tre dagar nu med. Man blir ju på så förbannat bra humör! Men nu måste jag ta och börja låtsas jobba i matten. Ha en bra morgon, det tänker i alla fall jag ha.

Trötter.

Usch va trött jag är. Har precis kollat på typ 3 avsnitt av desperate housewives, och nu sitter jag och väntar på att andreas ska komma förbi och hämtar mig. Han har varit och spelat fotboll ikväll igen, riktigt duktig är min lilla älskling :) Imon är det fredag. Ska nog vara hemma då, kanske vara hemma hela helgen. Får se lite, jag har blivit hemma beroende av något slag. Jag bara älskar att vara hemma och mysa med andreas. Jag vet inte varför, jag tycket typ det är jobbigt att gå ut. Tvårtemot vad jag va innan. Då ville jag ut hela tiden. Men jaja, jag får la försöka va lite mitt emellan, men det är ganska svårt faktiskt. Det är som med ketchup, Antingen blir det för mycket eller för lite, aldrig lagom. Aja Godnatt på er!

Tävling.

Jag tänkte vara med i en tävling för ens gångs skull. På miss lindes blogg, som är väldigt rolig att läsa förövrigt.



Gå gärna in och kolla hennes blogg med genom att klicka på bilden, Garanterat underhållande läsning :)

Hemma

Nu är jag hemma hos andreas, kom precis hem från skolan. Varit sjukt jobbigt att sitta inne på lektion när det varit så fint väder ute. Hann inte ens bli klara med fotoarbetet, Men vi gjorde la det mesta i allafall. Men nu måste jag lsuta skriva hade bara tre minuter på mig, fråga itne varför för det vet inte jag hellre. det va min älskling som sa det. ha det bra.

Torsdag.

Sitter på mediapruduktionen just nu. Ska göra det sista på arbetet idag. Hoppas på att det blir lyckat. Vid 1 ska jag gå och äta med andreas, blir troligen donken. Tjockismat :) Men i alla fall senare idag funderar jag på att dra hem till mor min och häsla på en snabbis. Men det är om andreas ska spela fotboll idag annars blir de tnog att jag är hemma och myser med honom. Men nu ska jag börja jobba.

Färdig.

Nu kom jag precis hem från torup. Jag och ida är äntligen klara med allt fotande. BVlev faktiskt rätt så bra till slut. Imorn så ska vi göra det sista med allt. Men i alla fall snart ska jag gå hem till min underbara älskling sen ska vi la mysa och sånt och sen får vi la se vad vi gör. Men måste dra nu. Ha det bra!

Härligt!

plusikassan.se

Onsdag.

Har precis varit och ätit frukost. Och nu sitter jag på mediakunskapen. Vi kollar på film, die hard. Som om man inte sett den innan . Men aja, Igår så firade vi ida ia allafall. Hon fyllde 19, vi bakade tårta och sånt till henne och så köpte jag en blomma med. Firade henne hos selma, RIktigt mysigt hade vi. Idag ska jag till ida och vi ska fota det sista till våran uppgift idag. Imon ska vi redigera allt och sätta ihop det, så måste få klart allt idag. Men nu måste jag försöka stå ut med att kolla på filmen.

Nej betyder nej.

Sitter och läser metro nu. Och det står om en snubbe som blivit fälld för våldtäkt i hovrätten i västra sverige. Men sen i mölndal så friades han fast han hade förklarat att han hörde kvinnas nej och att han fick bända isär hennes ben men att han var för sugen för att låta henne va. Bara det är ju sjukt. Men även med det sagt så stöddes han av tre nämndesmän som ansåg att mannen kunde misstolkat kvinnas nej och fysiska motstån eftersom hon lagt sig och sova iklädd endast bh och trosor. Va i helvete är det där ? vafan vill dom att hon ska sova med 3 tröjor och 15 byxor på sig eller ? själv sover jag bara med trosor. Hade han haft rätt att komma in och våldta mig så bara för att jag sover med lite kläder på mig ? Aja meni slutändan fick han i alla fall tre månaders fängelse, skyddstillsyn och 77000 kr i böter. Men i alla fall jag tyckte att det va helt sjukt. Mölndals tingsrätt borde nog ta och leta upp lite nya nämdemän, tycker jag i alla fall.

English.

Nu ska vi strax börja vår engelska lektion. Fy jag hatar engelska. Inte mig grej alls, våran lärare går de tinte bättre heller. Men men man får ju stå ut. Idag ska jag nog gå och köpa en yoggi på hemköp istället för frukosten här i skolan. Ska även åka hem tidigt idag, Blir ingen gympa för mig del, har grymt onte i min häl , och vet inte vad jag har gjort med den, skulle varit på gymmet idag med så kan ju typ bara göra men armarna och det är inte det minsta kul. Aja nu kom våran lärare så måste dra!

Myspys

Sitter hemma hos andreas just nuj och väntar på att han ska spela klart. Blöö, han spelar alltid tråkiga dataspel -.- eller ja ofta iaf. Men vill mysa med han nu så ska snart förstöra för han. Mohaha, jag är ond. Skulle igentligen bakat negerbollar men blev inte så allting fanns inte hemma. Aja en annan gång. Men nu hade jag tänkt störa honom. Så ha det bra!

Nedränkning.

Blä, har prgramhantering nu, inte alls kul. Sitter och ränknar ner tiden tills vi slutar och just nu är det 2 timamr och 31 minuter kvar om jag inte räknat helt åt helsike vilket jag kan ha gjort. Slutar i vilket fall kvart över tre idag. Inte det minsta sugen på detta. Vi gör rörliga och still bilder som mobil bakgruder. Men har fortfarande inte fattat hur vi ska få in det i mobilen. Aja nu måste jag börja jobba. Längtar tills på fredag då kommer det pengar och när de tkommer pengar kommer det nya kläder i garderoben!

Godmorgon.

Jag är så otroligt trött och hungrig, vill att klckan ska bli 9 nu så jag kan gå och äta frukost. Har webb just nu. Inte alls kul, måste börja om från början eftersom allt mitt arbete försvann förra gången. Det är en stort minus för att jobba på datan. Är ju sjukt irreterande när man nästan är klar och jobbat med det i tre timmar och sen bara försvinner allt. Gaaah! Aja måste börja om med det nu så jag blir färdig med det.

Söndag kväll.

Jaha, då var det söndag kväll igen. Blää, är itne sugen på skola imon så fruktansvärt tråkigt. Har inte ens någon rolig lektion imon. Aja just nu sitter jag i sängen har precis kollat på film. Beemovie , barnfilm jag vet, men jag älskar barnfilmer tycker dom är hur mysiga som helst. I alla fall animerade som till exempel ice age, på andra sidan häcken och liknande. Hur roliga som helst. Fast just denna filmen var inte så värst bra som jag hoppats. Väntar på att andreas ska komma hem med, han är och spelar fotboll idag igen. Riktigt duktig. MEn nu ska jag kolla på Samantha who, som förövrigt är en väldigt kul serie. Hörs sen!

15.04

Håller på att laga mackaroner just nu. Kom hem för någon timme sen. Har laagt ihop en hög kläder som jag ska ge till andreas lillasyster annie. Rensade garderoben för ett tag sen. Sen har jag även bytt säng kläder och varit ute och fått känna på det underbara vädret, solen var framme! Kan det vara så att våren äntligen har kommit? Hoppas gör man ju. Förövrigt har jag skadat mitt lillfinger , helt svullet och ont gör det :( Men nu måste jag kolla till maten.

Söndag.

Just nu sitter jag hemma hos andreas. Blev ingen lyckad kväll igår, bråk och grejer.. Att man är trött på sån skit alltså. Aja annars var det helt okej på förfesten i alla fall. Idag blir det en riktigt lugn mys söndag för min del. Vila upp mig för skolan imorgon. Men nu ska jag titta lite på tv.

Strax redo.




Väldigt suddigt kort , men min mobil kamera suger. Men Det är i allafall paljett linne midjelång kavaj leggins och ankel klackar. Och detta är då min klädsel för ikväll. Ska bara sminka min det sista sen är jag redo för kvällen. Ska vara klar vid 6 så måste dra och fixa det sista nu. Ha en bra kväll!

13.40

Klockan är 20 i 2 och jag och andreas ska snart gå ner till macken och köpa cigg, kanske en cola med. Och jag bara längtar tills det blir kväll så jag kan börja gör amig iordning. Det är ju faktiskt riktigt kul tycker jag. Hoppas även på en lyckad lördagskväll. Vet inte om jag kommer hinna skriva mer idag så ha en bra kväll allesammans!

Lördaag!

Idag är det lördag är det känns riktigt bra! Ska festa idag hade jag tänkt mig. Har lite ont i huvudet just nu men får la hoppas det går över. Just nu sitter jag i soffan hemma hos andreas med morgonrock på mig, jag har nog världens skönaste morgonrock, huur mysig som helst. Men i alla fall Tror jag ska ta och titta lite på tven med älsklingen nu, skriver nog mer sen!

Hemmakväll.

Haft en hemma kväll idag. Är riktigt trött nu, har suttit vid datan sen jag kom hem vid 6. Usch, Menska nog dra med mig datan upp i sängen nu och kolla på lite film och sen sova. Aja, God natt och sov gott allihopa !

Tråk.

Har precis kommit hem och sitter nu hemma och har riktigt tråkigt. Funderar över vad jag vill och har lust att göra ikväll. Får se lite vad som händer. Blev inget linne innan heller. Blev mat istället. Får köpa linnet nästa fredag om det finns kvar då. Aja men nu ska jag kolla runt lite vad som händer ikväll. Ha en bra fredag ifall jag inte skriver mer!
Tja.

Skolan.

Nu sitter jag i skolan 25 minuter kvar tills jag slutar. Härligt ! Ska leta efter lite hår grejer sen när jag slutat. Sen vidare till tåget och sen hem. Får se om jag orkar göra något ikväll mår typ lite illa just nu. Men imon ska jag festa lite:) Men nu måste jag göra det sista så jag kan sluta. Ha det bra.
Tja !

fredag den 13.

Japp det märkte jag precis att det var idag. Har redan haft min otur idag så hoppas att det går bättre resten av dagen. Men i alla fall kan passa på att visa er hur jag ser ut idag!



Lite suddig jag vet men man ser ju.  Aja ska fixa det sista nu. Så tja !

Fixardags.

Har precis ätit frukost och nu ska jag hänga upp tvätten och börja göra mig iordning. Hmm undra vilka kläder man ska välja idag. Aja det får bli vad det blir. Har ruskigt ont i halsen idag, så ska nog göra dagen lite bättre genom att köpa ett leopard mönstat linne på indiska idag som jag kollat in ett tag nu, om det finns kvar då förstås. Men nu måste jag dra.
Tja!

Oops.

Blev visst så att jag får ta det sena tåget till skolanidag. Men det är rätt skönt faktiskt, och missar bara matten och där brukar jag ändå bara flumma runt på den lektionen. Men sen ska det va svenska och den ska jag gå på. Kan jag ju göra mig lite extra fin till skolan eftersom det är fredag och allt. Nja det orkar jag nog inte, men ska plocka upp tvätten innan jag åker i alla fall. Men innan det ska jag dricka upp min cola och titta på Nanny. Hon är ju för härlig den! Men nu ska jag dra, skriver mer sen!
Tja !

Mys dags.

Nu har jag och och älsklingen kommit hem , har varit på kinan en sväng och sen kom mor min och hämtade oss. Vi äkte först till konsum köpte cola och tamponger, nödväniga grejer det där. Sen till apoteket och köpte ipren vidare till milla och robbin och lämna pengar och hämta saker och nu är vi hemma. Det ända som väntar nu är en massa mys ! Kanske lite mat med, mm, mat är ju bara något av det bästa som finns! Men nu ska jag mysa med min älskling!
Tja!

Mackisar.

Nu lagar jag mackaroner och köttfärsås till min lellebror jeppe. Fast tar nog lite jag med. Haha och tro inte att jag är duktig för det är snabbmackaroner och köttfärssås på burk. Fast gott är det. Är hos mamma nu och ska vänta här tills  fyra typ sen ska jag ner och ta ut pengar sen möta upp andreas vid tåget och sen förbi milla och robbin och lämna pengar och hämta skor och en väst. Men nu måste jag passa maten.
Tja !

Natur.

Nu har jag naturkunskap, och funderar på om det finns något tråkigare ämne och jag kan faktiskt inte komma på något värre. Har precis ätit frukost med , Gott ! Idag slutar jag tidigt så ska hem och sen ska jag till milla och robbin och lämna pengar och hämta mina skor tänkte jag. Och sen ska jag hem och bara ta det riktigt lugnt idag. Och imon är det fredag igen, wohooo ! Härligt. Men nu ska jag kolla runt lite innan vi ska börja.
Tja!

Klappa händerna när du är riktigt glad !

Ja fy va glad jag är idag! Vet inte riktigt varför, men något måste det va. wiii jag vill bara skrika så glad jag är, gosh det va längesen jag kände så här. Men nog om det nu, andreas drog precis till ullared med martin skickade bud efter bh, cola och ansiksmask hoppas han kommer ihåg det nu. Oh just det idag på mediakunskapen så upptäkte jag att jag har kvar min målar talang. Att jag blev glad! har inte målat på jätte länge och sen nu när målade på lektionen blev det jätte bra, förutam munnen kanske, men det va för jag inte hade något suddigum och kunde fixa till det. Men jag blev faktiskt nöjd. Sen bestämmde jag mig även för att vänta med tatueringen tills jag fyller 18, tror det är bättre har jag ett tag till att tänka över vad jag vill ha. Så ska säga till mamma att jag vill ha pengarna istället denna gången och tatuera mig i december sen istället. Men aja nu orkar jag inte skriva mer ska kolla lite på vänner och sedan läsa min veckorevyn som pappa har glömt att ge mig. Ha det bra,
Tja !

Mediakunskap.

Ohja, nu ska det bli mediaskap för full rulle. Är inte direkt sugen, men det är bara att jobba på ändå. idag slutar jag tidigt så ska hem till mamma och hämta lite kläder till min och idas foto uppgift. Efter det ska jag troligen hem och mysa med min andreas, som jag förövrigt älskar något så sjukt mycket. Han gör min dag ! Mennu börjar mig lektion.
Tja !

Hemma.

Ja fy satan, just nu är jag inte på bra humör alls irreterad, deprimerad och väldans ont i huvudet. Aja i alla fall fotningen idag hos ida gick inte alls som planerat as dåligt så har ändrat planerna nu. Men fick ett kort på mig i fin fin klänning i alla fall. Och nu är jag alldeles för trött för att skriva mer så tja !



Visst var det en tjusig klännig ? :)

16:40

Just nu sitter jag hos ida vi skulle fotat men det blev inte så lyckat, men något kort blev det ju i alla fall. Snart ska vi kolla på film sen ska jag ta tåget hem vid 10 i 7 och efter det ska jag hem till andreas. Men nu ska ska vi börja med filmen.
Tja !

Tisdag.

ja, idag är det tisdag och jag sitter i lektionssalen och ska ha engelska med våran vikarie från australien. Så jag ska skriva lite på mitt arbete om autraliens djur. Finns ju massa häftiga djur. och wombats är ju sååå söta ! I alla fall efter engelskan ska vi ha gympa och sen ska jag hem till ida och vi ska fota idag igen. Men idag blir det ett annat film tema. kanske lägger upp en bild lite senare. Oh just det, hade ju utvecklingssamtal igår gick faktiskt väldigt bra! har blivit bättre sen i höstas va la en del minus fortdfarande men det är definivt mer plus än minus nu. Ritkigt glad blev och efter som jag va så pass duktig så köpte mamma ett par skor till mig ! hih , ingen ide att lägga upp bild eftersom det var vanliga svarta tygskor, men det behövde jag har inte vårskor alls. men nu börjar min lektion så måste dra.
Tja !



En wombat unge, hur söt är inte den då ?!

Samtal.

Nu sitter jag i skolan och väntar på att mamam och pappa ska komma ska ha utvecklingssamtal vid 4, hmm undra hur det går. Men nu ska jag titta på film och lugna mina nerver.
Tja!

12.32

Så nu har jag hunnit äta frukost och lunch. Och nu har vi programhantering, vi ska göra mobil bakgrunder/skärmsläckare i flash och photoshop, höm.. Ja förra gången vi hade det gick det inte så bra men jag ska lägga ner lite mer tid på det idag så Nu måste jag sluta skriva och börja jobba.
Tja !

Måndag morgon.

Och den är lika seg som vanligt. Men snart är det rast och då ska jag dra iväg och äta frukost och köpa cigg. Efter det ska jag börja jobba vi ska göra en hemsida i flash idag inte alls sugen på det. är alldeles för trött för alla jävla knappar och keyframes och lager och skit, förstår om inte ni fattar vad jag pratar om för jag fattar knappt själv. Jätte mycket att hålla reda på tycker jag. Men i alla fall nu ska jag börja lite. Skriver mer sen.
Tja !

Söndag kväll.

Och här sitter jag och väntar på att beck ska börja igen. Riktigt bra är det ju. Och nu har min lille snutt kommit hem till mig, han har varit och spelat fotboll. Riktigt duktig har han blivit andra söndagen på rad undra hur många gånger till han klarar hålla det. Aja nu ska jag kolla runt lite innan beck börjar igen och imorgon är det skola, ucsh fy och blää ! Om jag inte uppdaterar mer så godnatt och sov så gott!

BILDERNA.


MIN URGULLIGA LILLASYSTER LINNEA!



MAMMA OCH HENNES MAN THOMAS



JAG OCH LINNEA !



MAMMA OCH LINNEA!




Där var några utav bilderna tog över 100 stycken så kanske inte ska lägga upp alla.

Home sweet home.

Nu är jag hemma hos pappa igen. Kom precis hem från mamma, tagit massa fina kort på linnea och alal andra där i hemmet :) Ska lägga in dom på datan och göra fixa dom lite sen ska jag lägga in dom här på bloggen. Snart blir det mat med, guuud jag älskar mat ! kan äta hur mycket som helst. Matvrak är vad jag är. Men nu ska jag fixa med bilderna.
Tja !

Trötter.

Fy vad trött jag är. har precis vaknat. Ligger i sängen men älsklingen jämte mig, men han sover fortfarande. Ska nog väcka han snart så jag kan få lite frukost. Är nämligen hemma hos honom. I alla fall idag ska jag åka till min mor en sväng och träffa min underbara skit söta lillasyster linnea! ooh vad jag saknar henne. Ska även fota henne lite nu när jag har en bra kamera hemma, sedan kan ni  alla ta del av hennes söta tryne! aja nu ska jag väcka andreas ! Ha en trevlig söndag allihop!
Tja.

Oh my gosh !

Vad trött jag är. Blir nog en lugn lördag också. Orkar inte direkt göra något idag. Tvinga pojken min att vara hemma med mig idag kanske, titta lite på film och bara mysa! Aja i alla fall nu har idag dratt hem, så ja gsitter här i min ensamhet och tråkar. Kanske ska ta och ladde ner en film och glo på den. Men i vilket fall ska jag ta och hämta mig en macka nu .
Tja !

Frulle dags !

Ohja ! Snart ska det banne mig ätas frukost, pappa är och handlar åt mig och ida hoppas ju på massa gott nu! Och jag har även övertalat ida att få lägga in en bild från vårt fotande igår. jag kan säga att det ska vara skräck, enligt mig blev dom faktiskt rätt så bra. Aja Nu ska jag och ida kolla på film och äta frukost!
Tja !




Här är en av dom 80 (+) bilderna vi tog. Kanske inte den bästa men iaf. Va tycks ?

Foto.

Nu ikväll har jag och ida fotat föt glatta livet. Ja hujedamej massa bilder. Men får inte lägga ut dom eftersom det ska bli en överasking för dom i klassen eller vad det nu var för ngt. En del bilder blev verkligen jätte bra , känner mig så stolt ! aja , mer fotande väntar och det är riktigt kul ! :) Nu ska jag ta det lugnt Och glo lite på tv och sen sova tror jag nog. Blir en riktigt lugn fredagskväll men det är skönt.
Tja !

Uttråkad.

Ja, det är precis vad jag är. Matte är inte min grej direkt, okej att jag är hyffsat grym på det men det är ju så otroligt tråkigt gjort ett tal sen vi började vid kvart över 8. Duktigt va? Höhö jag är kass. Aja i alla fall i brist på annat jag suttit och lekt lite i photoshop. Jag är amatör men kul är det ! :) så va tycks om mitt mästervek ?


  

Från osminkad till sminkad. Jo jag vet jag ser typ bättre ut utan smink där. men men jag lär mig la med tiden.

Fredag !!

Idag är det fredag och det är såå jäkla skönt ! sitter i skolan just nu ska ha matte men blir la till att jag kommer sitta och invänta frukost rasten innan jag börjar jobba . För övrigt ska min vän ida följa med mig hem idag efter skolan för att sova hos mig inatt. Hoppas på en riktigt bra kväll. Får se om det lite fest eller bara till att vara hemma. I alla fall nu ska jag kolla runt lite, men skriver säkert mer senare.
Tja !




Snyggt kort, jag vet. Detta är i alla fall jag och ida :)

Chuck!

Har precis kollat på ett avsnitt av chuck med min älskling riktigt bra är det ! Var bara tvungen att säga det.
 

Joje + Kläder = FOREVER !

Kollade precis på lite kläder och sånt, och dom har verkligen hur mycket fint som helst på forever21 ! Längtar tills dom ska öppna i sverige, alla mina pengar kommer gå åt där. Aja här är lite jag tittade på och tyckte va ena riktiga godingar!



Mmm ! kärleeek ♥

Dålig dag idag.

Japp, idag mår jag inte så bra. Fast det börjar redan bli bättre så blir nog skola imon för min del. Måste hämta en kamera med till en foto uppgift, så det blir skola i vilket fall. I alla fall, igår så var jag och älsklingen hos daniel, tog oss nån öl och rökte lite vattenpipa och spelade kort och ett annat spel men jag kommer inte ihågvad det hette men kul var det! Danielsvän ida var det som hade med sig spelen, väldigt trevlig tjej.Annars idag ska jag nog inte göra allt för mycket, kanske går hem till andreas sen får se. Aja men nu ska jag kolla på en program om getingar som älskling kollar på, visst låter det kul?...Not!

Tja !

Australia.

Just nu sitter jag och har engelska, och vi har vikare just nu efter som våran ordinare lärare är på utbildning någonstans. Och våran vikarie är ifrån australien, vilken jag tycker är rätt intressant. han hade ävenmed sig lite saker där ifrån bland annat bomorang ( stavning? ) och skinn från en mini känguru! Okej att bomorangerna var häftiga men skinnet blev jag mindre impad av och att han tyckte att köttet från dom va gott. Hmm, nej jag skulle adlrig få för mig att äta en sån liten söt sak, och jag vägrade tilloch med att ta på pälsen. aldrig, aldrig aldrig! Aja efter denna lektionen ska vi ha idrott och vi ska ha klättring ! iih, jag är riktigt pepp. Ska bli kul ! aja men nu slutar vi snart så måste skriva lite mer om djuren i autralien.
Tja !

Söndag.

Jaha, här ligger jag i sänger och drygar. precis kollat på film i brist på annat, funderar på att gå ner och äta snart. Aja i Fredags så var jag bara hemma med andreas hela dagen vi myste och kollade på tv och lite sånt och var väldigt trötta gick och la oss vid 9. Igår tog vi det med lugnt va hemma hos andreas först och sen åkte jag andreas och agge till Värnamo Och skulle äta på burger king, och ja, ehm det va ju inte det ända matstället vi va på killarna fick för sig att dra alla tre när vi väl var där. Men endast andreas och agge gjorde det. Vi började med burger king sen mc donalds och på väg hem tog dom drive in på max, haha, matvrak! Aja efterdet så åkte jag och älsklingenhem till mig och tittade på film. Först blev det notebook, och jag bara älskar den filmen. Så fin ! När den va slut såg vi även uppföljaren till underworld som hette underworld evelution. Måste säga att dom filmerna är faktiskt väldigt bra för att vara vampyr/varulvs filmer. Jag tycker dom är väldigt se värda i alla fall. Men nu orkar jag inte skriva mer så nu ska jag fortsätta att ligga här och vänta på att andreas ska komma hem, som förövrigt är i smålandsstenar och spelar fotboll. Höm.

Tja!

RSS 2.0