Klockan 19:32

japp, 19:32 är klockan och jag har varit hemma i ungefär en timme. Eller ah jag är hos andreas men det är nästan som hemma. Förövrigt så var det min lärare benne som skrev det förra inlägget när jag var ute och rökte, för jag tycker inte skolan är så speciellt kul. Men iaf jag längtar som satiken tills imon ska bli så skänt med helg och ska bara va hemma och ta det lungt med min älskling hela helgen. Underbart ! Iallafall, som ni ser så har jag fortfaranade inte lagt ner speciellt mycket tid på utseendet men det kommer la så småningom. Föresten jag älskar grönt som ni kanske ser :) Sen har jag varit lite duktig med precis städat andreas rum medans han duschar och gör sina mänskliga behov på toaletten. Får man hoppas han blir nöjd. Ska snart dra hem till pappa och käka med, Hoppas på något gott ! Aja nu varken orkar eller vill jag skriva mer.

Tja !

Time for school..

Jaha nu sitter jag här i skolan och har så roligt skolan rockar!
Benjamin är bäst

Bakis dag..

Usch fy och blä, ännu en gång blir man påmind om varför man inte borde dricka. Bakfylla är något av det värsta jag vet! Det är verkligen hemskt. aja just nu sitter jag i soffan som vanligt. väntar på att andreas ska komma hem. Han har nämligen försvunnit. Åkte till gvd för att lämna en jacka och hämta sin egen. och han har varit borta i 4 timmar ! och jag får inte tag på han heller eftersom mobilen inte är på. Att jag blir irreterad. Igår festade vi hos selma, var helt okej :) men idag blir till att vara hemma och glo på tv eller film och gotta sig med ostbågar och cola, mums ! riktig myskväll. men nu orkar jag inte skriva mer.

Tja !

och så var det fredag igen..

japp, och vad ska man hitta på idag då ? festa lite troligen, om det nu händer något. Känner mig lite deprimerad över att det är skola nästa vecka. hade inte skadat med lov nästa vecka med. aja just nu sitter jag i soffan och glor lite på tv. verkligen inget bra på tven, så just nu kollar jag på oprah, det är ju verkligen så jävla dåligt. Finner inget nöje alls med det. Oh just det jag prc två mackor med italiensk skinksallad på. HUR GOD ÄR INTE DEN! oh herre min skapare där har du gjort ett bra jobb. huh, den är himmelsk! men nu är den slut :( blir nästan deprimerad. aja får la be far min köpa mer. Happ, väntar på att klockan ska bli ett med så andreas slutar han jobbar nämligen idag med, duktig pojke ^^ aja, men nu ska jag dra ut och röka och kolla på oprah i väntan på att på något vettigt att göra.

Tja !

Städdag..

Jahopp, idag ska jag städa andreas rum, fy fan va jobbigt. sitter här inne nu och kollar ut över alla saker som täcker hans fina trägolv. kommer bli jobbigt, men jag gör det eftersom min lilla älskling är duktig och joggar idag nere på gjuteriet. Jaha annars då, i förgår va ja ghos milla och robbin, Det var mycket trevligt, drack lite spelade lite kort och tittade på tv och snackade. Härlig kväll, tidigare den dagen va jag även med milla i gvd som barnvakt, riktigt söt unge måste jag säga! aja sov hos milla och robbin sen, och när jag sedan vaknade så gick jag och mötte anndreas och så åkte vi hem till honom. och nu sitter jag här. känner mig lite ensam faktiskt, aja vid 12 kommer älskling hem på lunch i alla fall :) Aja nu ska jag börja städa lite smått.

Tja !

tandläkaren..

Jaha klockan är nu 08.26 skulle varit hos tandläkaren 08.20 men det glömde jag av helt  och vaknade typ 08.17.
härligt.. så jävla typiskt, fast kan ju iofs bero på att jag har lov denna veckan. aja skit sammma sånt händer.
förövrigt så har jag inte orkat ens börja fixa designen på bloggen. vet inte om det är lönt ens. men men får la se.
aja nu är jag trött uta helvete, så tro jag ska lägga mig ner lite och glo på tven.
Tja !

Sjukling..

Japp, jag är typ sjuk. Täppt i näsan och ont i halsen och det slår lock för öronen hela tiden. Men lite bättre idag än va det var igår. Usch fy och blä för att va sjuk. Men iaf, igår var det även alla hjärtans dag, och jag vaknade 5 på morgonen, wohoo ! men sen somnade jag om och när jag vaknade sen så kände min klocka för att spela mig ett spratt för jag trodde klockan va 11 när det i själva verket va 8 -.- seeeegt. Så ja, man kan ju inte säga att dagen började så bra, och sen hade jag och älskling lite saker att ta hand om , SEN kunde vi äntligen börja mysa :) Härligt , blev en riktigt bra dag faktiskt.
Aja idag då,  veet inte om det var något med plast och pulka idag om jag minns rätt. fast får se lite vill inte bli ännu sjukare nu när vi äntligen har lov. aja det va allt för mig nu ska jag försöka komma på något vettigt att göra.
Tja !

Vänner !

mina älskade fina vänner, jag är så ledsen.. jag vet inte hur ni känner men jag tycker det känns som att jag inte har er kvar.
och det tar kål på mig. jag älskar er så mycket. och jag vet inte vad som har hänt, eller jo det vet jag , men kan inte skriva det här. och jag tror att ni med vet vad. och jag vill bara berätta för er att ni betyder så mycket för mig, ni är ju den större delen av mitt liv. och jag vet inte hur jag ska förklara hur ledesen jag är över detta. Jag vet att det är mesta dels mitt fel att vi knappt umgås mer, och därför vill jag också göra något åt det. jag vet inte hur det är med er men jag saknar mig själv , och jag saknar er.. så mycket.  ni vet vilka ni är. Förlåt, jag älskar er. <3

To cool for school..

idag blev det ingen skola för min del. Tänkte igentligen gå på sista lektionen. hade gympa, och vi skulle igentligen haft ridning men nehe då. vår alkolisirade lärare hade visst bestämt sig för bad denna veckan med. va nog sjätte veckan nu.
inte så kul. Aja just nu ligger jag i soffan och tittar på våra bästa år, en riktig b serie, i väntan på att andreas ska komma hem. får la se om jag åker till han direkt eller hur vi gör.
Jag är så otroligt uttråkad, och irreterad idag. Så nu orkar jag inte skriva mer.
Tja !

Trött..

Jaha, nu sitter jag i skolan. Riktigt hungrig och riktigt trött. men ska alldeles strax äta frukost.
Men iaf, helgen har varit sådär. Lördags så var vi först och förfestade lite hos selma sen drog vi och spelade bowling.
Kom tvåa ;) Efter det så drog vi tillbaka till selma. Var helt okej. men sen blev min lilla älskling alldeles för full så blev till att dra hem. Men tack för kvällen iaf!
nu ska jag dra ivår och köpa frukost.
 Tja!

Då kör vi igen..

Japp , just nu har jag inte mycket till liv, ligger i sängen och är hungrig som bara den.
Men är alldeles för lat för att gå ner och äta, finns troligen inte heller någon mat.
Så jag bestämde mig därför för att skaffa en blogg precis som alla andra, men kommer troligen knappt skriva något.
To lazy.. aja annars idag har jag fått reda på en sak som går mig så otroligt förbannad, att det finns så korkade människor här i världen. Aja deras liv deras misstag.
HApp , det va allt från mitt intressanta liv.

Tja

RSS 2.0